Training & educatie

Training in bewust voluit leven (Uden)

Ieder mens zit regelmatig niet lekker in zijn vel. We voelen ons gespannen of leeg, we hebben verdriet, pijn, voelen ons vermoeid of onzeker. Wegstoppen maakt het alleen maar erger. Voel je je al enige tijd gespannen, somber, onzeker of vermoeid? Werpen deze klachten een schaduw over je bestaan? En ben je op zoek naar nieuwe manieren om met je psychische pijn om te gaan? Hier krijg je handvatten om het genieten tot een kunst te verheffen.

Voor wie: Voor hen die verlangen naar een waardevol en bevredigend leven. Voor mensen die de kwaliteit van het leven willen verhogen. De training is geschikt voor volwassenen die hun psychische pijn willen leren hanteren.

Wat leer je: De training bestaat uit vijf stappen:
- Telefonisch intakegesprek
1. Een verkenning van waarden en levensdoelen
2. Onderzoek naar je persoonlijke omgang met psychisch leed
3. Intensief oefenen met acceptatie en mindfulness
4. Waarde vertalen naar concrete acties
5. Individuele coachsessie (niet verplicht)

De training is gebaseerd op de inzichten uit de derde generatie cognitieve- gedragstherapie, meer specifiek uit de acceptance en commitment therapy ACT. Mindfulness is een aandachtgerichte therapie en een belangrijke themagebied in de behandeling. Je leert omgaan met pijn, stress, vermoeidheid en depressies.

Duur: 4 bijeenkomsten van 4 uur en een coachsessie. Kosten: 1295- (Vrijgesteld van btw.)

Individuele training en coaching

De praktijk biedt tevens de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier een training op maat te volgen. Er kunnen diverse redenen zijn om niet aan een groepstraining te willen/kunnen meedoen. Een individuele training en coaching op maat kan dan een goede alternatief zijn. In een intakegesprek gaan we na wat de mogelijkheden zijn en of we bij elkaar passen. Bij een goede klik blijkt uit ervaring dat de mogelijkheden onbeperkt zijn.

Voorwaarden groepstrainingen

Kosteloos annuleren is uitsluitend schriftelijk mogelijk tot vier weken voor de startdatum. Daarna zijn de totale deelname-kosten verschuldigd. Als je verhinderd bent, mag je je, voor de hele training, kosteloos laten vervangen. Als je tussentijds stopt of anderszins niet deelneemt, bestaat geen recht op terugbetaling. Bij onvoldoende inschrijvingen gaat de training niet door en worden voldane bedragen uiteraard terugbetaald. De trainingen gaan door bij minimaal 8 inschrijvingen. Om de kwaliteit te waarborgen hanteren we doorgaans maximaal 16 inschrijvingen per training. Op alle overeenkomsten zijn algemene voorwaarden van toepassing.